Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtkrémes gombaleves Csillától

Sajtkrémes gombaleves Csillától
Sajtkrémes gombaleves Csillától
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a gombát, ha tehetném, minden nap azt ennék. A sajttól csak tartalmasabb lett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megpucolt, felkockázott hagymát olajon megdinszteljük.
  2. Rátesszük a szeletelt gombát, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük és puhára pároljuk.
  3. Hozzáadjuk a sajtkrémet és csomómentesre keverjük.
  4. Felöntjük 3 dl tejjel, csirke alaplével és felforraljuk.
  5. A lisztet csomómentesre keverjük a maradék 3 dl tejjel, és besűrűsítjük vele a levest.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 740
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1106 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos gombaleves, tömlős sajtos gombaleves, sajtos gombaleves tejjel elkészítve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

316
gombakonzerv 1 db
tömlős krémsajt 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
tej 6 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
csirke alaplé 1 l
finomliszt 3 púpozott ek
napraforgó olaj 5 ek