Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtkrémes gombás szelet szárított paradicsommal

Sajtkrémes gombás szelet szárított paradicsommal
Sajtkrémes gombás szelet szárított paradicsommal
105 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

 A szárított paradicsom már régóta a szekrényem polcán csücsült, én meg általában megfeledkeztem róla. Most megtaláltam és ilyen formán sikerült felhasználni. A sajtkrémmel együtt egy plusz ízt adott az eddig megszokott gombás szeletnek.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

 Rizzsel, tört burgonyával finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertésszeleteket kiklopfolom és fűszerezem a fokhagymás keverékkel (a fűszer már tartalmaz sót).
  2. Olajozott tepsibe sorakoztatom a húsokat, kevés vizet öntök alá.
  3. Sütőben alufóliával takarva 180 fokon kb. 60 percig sütöm.
  4. Amíg a hús készül, megcsináljuk a feltétet.
  5. A vöröshagymát felkockázzuk, a gombát szeleteljük.
  6. Kevés olajon üvegesre dinszteljük a hagymát, félrehúzzuk a tűzről amíg pirospaprikával megszórjuk.
  7. Hozzáadjuk a gombaszeleteket, borsozzuk, sózzuk.
  8. Néha megkeverve készre pároljuk a gombát.
  9. A sajtkrémet apróra vágott szárított paradicsommal elkeverjük,
  10. Ha a hús elkészült: rákenjük a a sajtkrémes keveréket, majd erre halmozzuk a gombát.
  11. Még egy jó 5-10 percre visszatesszük a sütőbe.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 954
elküldve: 0
receptkönyvben: 103
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kataa

Mióta szakács: 2010.06.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

297
sertéscomb 40 dkg
gomba 25 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
tömlős krémsajt 10 dkg
szárított paradicsom 3 db
fokhagymapor 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
víz 0.5 dl