Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtkrémes karaj

Sajtkrémes karaj
Sajtkrémes karaj
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és nagyon finom sajtos húsétel - az egész család kedvence lesz!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt, bazsalikomos rizzsel a legfinomabb!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben felhevítünk egy ek. olívaolajat, és nagy lángon, hirtelen kérget sütünk rá.
  2. A krémsajtot kikeverjük a habtejszínnel, a bazsalikommal, a sóval és a borssal.
  3. A karajszeleteket egy tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk a krémsajtos szósszal. A tetejét megszórjuk a reszelt sajttal, fóliával letakarjuk, és 180 fokra előmelegített sütőbe dugjuk 25 percre.
  4. Kivesszük a sütőből, levesszük róla a fóliát, és még 15 percig sütjük, hogy a sajt szép aranybarna legyen.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 653
elküldve: 4
receptkönyvben: 171
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
960 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtkrémes karaj, tepis-sajtos karaj

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

677
sertés rövidkaraj 70 dkg
olívaolaj 1 ek
krémsajt 14 dkg
habtejszín 200 ml
bazsalikom 10 levél
edami sajt 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint