Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtkrémmel töltött húspogácsák

Sajtkrémmel töltött húspogácsák
Sajtkrémmel töltött húspogácsák
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kedvenc húspogácsám a tölteléke miatt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kockára vágott hagymát megdinszteljük az olajon.
  2. Darált húshoz adjuk a vízbe áztatott, kinyomkodott zsemléket, hagymát, tojást, lisztet, fűszerpaprikát, sót, ízlés szerint fűszerezzük.
  3. Jól összedolgozzuk, majd golyókat formázunk belőle. Közepükbe egy kiskanál segítségével mélyedést készítünk, beleforgatjuk zsemlemorzsába, majd olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, és kb. 20 percig sütjük.
  4. Reszelt sajtot kikeverjük a tejföllel, ízlés szerint sózzuk.
  5. Golyók közepébe teszünk egy kiskanál tölteléket, visszatesszük a sütőbe, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 882
elküldve: 1
receptkönyvben: 111
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

húsgolyó, sajtos-tejfölös fasírt

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

603
darált sertéshús 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
tojás 1 db
napraforgó olaj 3 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 2 csapott ek
zsemlemorzsa 2 ek
zsemle 2 db
sajt 10 dkg
tejföl 2 dl