Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos bundában sült fekete retek

Sajtos bundában sült fekete retek
Sajtos bundában sült fekete retek
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Diétázok figyelmébe ajánlom :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A retkeket meghámozzuk és felszeleteljük.
  2. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a tejet, ízlés szerint ételízesítőt és a reszelt sajt felét, majd alaposan összekeverjük, és beleforgatjuk a szeletelt retket.
  3. Olajjal kikent, kisebb tepsibe tesszük a retkeket, majd a maradék reszelt sajtot elosztjuk a tetején.
  4. Fóliával letakarva kb. 15 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még pár percig.
  • sütési hőfok: 190°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 706
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1132 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos bundájú sült fekete retek, fekete retek sajtos bundában sütve, bundás sült fekete retek

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

228
fekete retek 20 dkg
tojás 3 db
tejföl 2 ek
tej 2 dl
ételízesítő 1 kávéskanál
napraforgó olaj 2 ek
sajt 10 dkg