Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos burgonyafasírt

Sajtos burgonyafasírt
Sajtos burgonyafasírt
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mártogatóst is készíthetünk hozzá:) Tejföl, majonéz, kapor, petrezselyem, fokhagyma, ételízesítő:)

hozzávalók / 8 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat pucoljuk meg, és enyhén sós vízben főzzük őket puhára.
  2. Ha elkészültek, várjunk egy kicsit, amíg kihűlnek, majd egy krumplinyomóval törjük őket minél apróbbra, mintha krumplipürét készítenénk. (Én robotgéppel csináltam.)
  3. Ha ezzel megvagyunk, üssük bele a tojásokat, öntsük hozzá a tejet, vágjunk bele petrezselymet, szórjuk bele a sajtot, borsozzuk, és ha kell, sózzuk meg, majd a lisztet lassan adagolva gyúrjuk jól formálható masszává.
  4. Ezután már nincs más dolgunk, csak egy kis zsemlemorzsában megforgatni, és bő olajban kisütni.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 25 617
elküldve: 6
receptkönyvben: 196
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Sünike

Mióta szakács: 2012.03.01.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
adag: 8 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krumplikrokett, sajtos krokett, krumplifasírt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

259
burgonya 50 dkg
tej 1 dl
tojás 2 db
sajt 15 dkg
finomliszt 3 dkg
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint