Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos csirkecomb pikáns rizottóval

Sajtos csirkecomb pikáns rizottóval
Sajtos csirkecomb pikáns rizottóval
110 perc / előkészület: 30 perc főzés: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A combokat egy internetes oldalon találtam, a rizottót egy újságban, így együtt tökéletes.

hozzávalók / 3 adag

Sajtos csirkecombhoz

Pikáns rizottóhoz

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat besózzuk, a sajtot vékony szeletekre vágjuk, a felét a combok bőre alá nyomkodjuk, tepsibe rakjuk, ráöntjük a tejet, alufóliával letekarjuk, 1 órát sütjük.
  2. Leszedjük a fóliát, leöntjük a fölösleges levet, rakjuk rá a maradék sajtot, és pár percre tegyük vissza a sütőbe, míg a sajt ráolvad.
  3. Közben az újhagymát vágjuk karikára, az almát kockákra, olajon pirítsuk meg a hagymát, rakjuk rá az almát, a cukrot, 2 ek levest, 3-4 percig pároljuk, majd szedjük ki az almák felét.
  4. A maradék hagymás almára tegyük a rizst, néhány percig pirítjuk, majd öntsük rá a levest, és a citrom levet főzzük 15-20 percet.
  5. Amikor megfőt a rizs, keverjük bele a sajtot, a félre tett almát és a petrezselymet.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 213
elküldve: 1
receptkönyvben: 99
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajttal töltött csirkecomb, csirkecomb almás rizzsel, tepsiben sült csirke különleges rizottóval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

829
csirkecomb 3 db
sajt 20 dkg
tej 2 dl
0 ízlés szerint
újhagyma 1 db
alma 1 db
cukor 0.5 teáskanál
rizs 15 dkg
zöldség alaplé 5 dl
citromlé 1 fél citromból nyert
sajt 2 dkg
petrezselyem 0.5 teáskanál
napraforgó olaj 1 ek