Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-csirkés csusza

Sajtos-csirkés csusza
Sajtos-csirkés csusza
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csirkecombbal is el lehet készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet felszeleteljük, besózzuk, olajjal kikent tepsibe fektetjük, vizet aláöntjük, fóliával letakarjuk, majd sütjük. Teljes sülés előtt 10 percet fólia nélkül sütjük.
  2. A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  3. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, megdinszteljük, rátesszük a szeletelt gombát. Ízlés szerint sózzuk, rátesszük a majoránnát, bazsalikomot, ízlés szerinti fűszereket.
  4. Sűrített paradicsommal besűrűsítjük.
  5. A húst kiszedjük a tepsiből, beleöntjük a leszűrt tésztát, ráöntjük a ragu felét, összekeverjük.
  6. Rásorakoztatjuk a csirkemellet, ráöntjük a maradék ragut. Megszórjuk reszelt sajttal, és addig sütjük, amíg rásül a sajt.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 937
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

húsos tészta, csirkés tészta, csirkehúsos ragus tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

908
gombakonzerv 1 db
vöröshagyma 1 közepes db
csirkemell filé 80 dkg
csuszatészta 50 dkg
sajt 10 dkg
napraforgó olaj 5 ek
sűrített paradicsom 4 ek
víz 1 dl
0 ízlés szerint
majoranna 1 kk
bazsalikom 1 teáskanál