Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-darált-húsos-póréhagymaleves

Sajtos-darált-húsos-póréhagymaleves
Sajtos-darált-húsos-póréhagymaleves
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gazdag és finom leves, könnyen elkészíthető.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy lábosban megpirítjuk a vajon a finomra vágott hagymát, zúzott fokhagymát, darált húst. Fűszerezzük, és hozzáadjuk a feldarabolt sárgarépát, póréhagymát. Felöntjük a fehérborral, majd amikor már felforrt, hozzáadjuk a vizet is.
  2. Egy edényben kikavarjuk a tejszínt a krémsajttal, és merünk egy merőkanálnyit rá a forró levesből, hőkiegyenlítést végzünk, kikavarjuk. Ezután a leveshez adjuk. Ízlés szerint fűszerezzük.
  3. Sajtos vagy fokhagymás pirítóssal kínálhatjuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 797
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

310
póréhagyma 2 közepes db
darált sertéshús 250 g
főzőtejszín 1 dl
krémsajt 100 g
sárgarépa 2 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
vaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 1 dl
víz 5 dl
ételízesítő 0 ízlés szerint
fokhagyma 3 gerezd
szerecsendió 1 kk