Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos húscipó

Sajtos húscipó
Sajtos húscipó
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hidegen, melegen egyaránt finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 10 g sajtot durvára reszelünk, a maradékot kockákra vágjuk.
  2. A húshoz hozzáadjuk a hagymát, a tojást, a mustárt, sót, borsot, pirospaprikát és a zsemlét, az egészet jól összedolgozzuk, majd beledolgozzuk a sajtkockákat.
  3. A húsmasszából hosszúkás cipót formálunk, és egy vajjal kikent tűzálló tálba fektetjük. Megkenjük az olvasztott vajjal.
  4. Előmelegített sütőbe toljuk, és 200 fokon 40 percig sütjük. A húscipót megszórjuk a reszelt sajttal, és további 5 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 387
elküldve: 1
receptkönyvben: 93
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos-húsos rakottas, húsos felfújt sütőben sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

447
darált sertéshús 250 g
vöröshagyma 1 kis db
sajt 5 dkg
tojás 1 db
mustár 0.5 teáskanál
zsemle 0.5 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
vaj 1 ek