Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos husi 2.

Sajtos husi 2.
Sajtos husi 2.
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A pizzázás után maradt sajtokat szerettem volna felhasználni, és mivel csirkemellből is maradt egy jó adag, adta magát az ötlet.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Köretként juhtúrós-baconos töltött gomba és zöldséges rizs készült hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket felszeleteljük, sóval, borssal, mustárral ízesítjük és egy fél óráig állni hagyjuk.
  2. Minimális forró olajban mindkét oldalát megpirítjuk.
  3. A sajtokat lereszeljük, beleforgatjuk a melleket.
  4. A tejszínt és a tejfölt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a húsból kifolyt pecsenyelevet és a kihűlt olajat.
  5. Egy tálba öntünk egy kicsit a tejszínes keverékből, leteszünk egy réteg húst, rászórjuk a maradék sajt felét, majd rétegezzük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
  6. A tetejére baconcsíkokat helyezünk, előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütjük.
 

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 601
elküldve: 1
receptkönyvben: 158
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

pamelie

Mióta szakács: 2010.06.04.
59 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos csirke, csirke kétféle sajttal, tejszínes csirke sajttal, tejszínes-mustáros csirke sajttal, sajtos-tejszínes-mustáros csirke

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Boribon
Boribon / Boribon Fri, 2011-06-10 04:14

Kedves Pamelie, engem a hatterben szerenyen megbuvo gombak receptje erdelekne nagyon...

1328
csirkemell filé 100 dkg
napraforgó olaj 0.5 dl
füstölt sajt 30 dkg
ementáli sajt 30 dkg
főzőtejszín 5 dl
tejföl 375 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 2 ek
bacon 4 szelet