Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos - joghurtos rizssaláta

Sajtos - joghurtos rizssaláta
Sajtos - joghurtos rizssaláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nálunk hol vacsora, hol pedig köret!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst megfõzzük. Miután megfõtt, hideg vízzel átmossuk és hagyjuk lecsepegni.
  2. A paprikákat és a telemeát apró kockákra vágjuk.
  3. Egy keverõtálban elkeverjük a joghurtot a villával jól áttört tehéntúróval, és az áttört fokhagymával. Belekeverjük az apróra vágott kaprot, zöldhagymát, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
  4. Ezután óvatosan hozzákeverjük a felkockázott paprikát és telemeát, valamint a lecsepegtetett rizst és kukoricát, ha kell sózzuk, borsozzuk.
  5. Pár órára hűtõben összeérleljük.
     
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 220
elküldve: 2
receptkönyvben: 87
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tünde

Mióta szakács: 2010.10.25.
44 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

rizssaláta, joghurtos-túrós rizssaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

659
jázmin rizs 25 dkg
piros kaliforniai paprika 1 db
zöld kaliforniai paprika 1 db
sajt 250 g
fokhagyma 4 gerezd
joghurt 300 g
tehéntúró 250 g
kapor 1 csokor
csemegekukorica 140 g
0 ízlés szerint