Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos kosárkák ahogy csiganyuci készíti

Sajtos kosárkák ahogy csiganyuci készíti
Sajtos kosárkák ahogy csiganyuci készíti
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nyaralásunkkor Svájcban ettem hasonlót, azzal a különbséggel, hogy az fagyasztott volt. Ezt én csináltam frissen, és nagyon jól sikerült! Gyorsan elfogyott. :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krémsajtot összekeverjük a reszelt sajttal, majd ízesítjük.
  2. A tésztát nagyobb körökre szaggatjuk, az olajjal kikent muffinsütőbe helyezzük.
  3. A sajtmasszát beletöltjük a kosárkákba, majd előmelegített sütőbe magas hőfokon kb. 20 percig sütjük. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 619
elküldve: 6
receptkönyvben: 119
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

csiganyuci

Mióta szakács: 2012.07.29.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtkrémes kosárka, sajtos leves, sós aprósüti muffin formában sütve

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

csiganyuci
csiganyuci / csiganyuci Wed, 2013-09-18 17:32

Ma elkészítettem házilag a tésztát, természetesen reform alapanyagokból. Meg kell mondjam jobb mint az eredeti receptben. :) Ha szeretnétek kipróbálni recept a tésztához: 130 g teljes kiőrlésű tönköly liszt, 70 g puha kókuszzsír (szoba hőmérsékletű), 1 db egész tojás, csipet só. A hozzávalókat jól összegyúrjuk, aztán kicsit pihentetjük (szobahőmérsékleten, mert a hűtőben megkeményedik a kókuszzsír miatt), kisodorjuk...és így tovább, a többi már ugyan az. :) Próbáljátok ki ha szeretnétek egészségesen finomat! :)

Gabica1313
Gabica1313 Sat, 2012-08-04 21:25

Most ettük meg vacsorára és isteni finom lett. Az egész család dicsérte.
Igaz én leveles tésztából készítettem és az aljára tettem apróra vágott tavaszi felvágottat rá paradicsom karikát és úgy a sajtot. Egy pohár hideg tejjel tökéletes reggelire és vacsira is.
Köszönöm a receptet. :-)

585
leveles tészta 1 csomag
krémsajt 125 g
sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
szegfűbors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek