Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos kréker Sweetszenilla konyhájából

Sajtos kréker Sweetszenilla konyhájából
Sajtos kréker Sweetszenilla konyhájából
30 perc / előkészület: 25 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fincsi sós, extra sajtos, ropogós nassolni való az esti tévézéshez vagy baráti összejövetelekhez is kiváló. Íze hasonlít a TUC kekszhez.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összegyúrjuk a hozzávalókat, majd fél órát pihentetjük, hogy dolgozzon a liszt.
  2. Két felé vesszük, hogy könnyebben tudjuk nyújtani. Nagyon vékonyra kinyújtjuk, majd tetszőleges formára vágjuk.
  3. 200 C-on 5 percig sütjük világosra.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 945
elküldve: 3
receptkönyvben: 86
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

SweetSzenilla

Mióta szakács: 2013.09.13.
51 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 8 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sós kréker, sós keksz

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

358
finomliszt 25 dkg
1 teáskanál
fűszerpaprika 1 teáskanál
sajt 25 dkg
vaj 15 dkg