Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos párizsi szelet rizzsel és tartármártással

Sajtos párizsi szelet rizzsel és tartármártással
Sajtos párizsi szelet rizzsel és tartármártással
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kis menyemet ezzel a neki való étellel vártam vasárnapi ebédre.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A tartármártáshoz

ajánlat

Főfogásnak ajánlom. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertéscombot vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, és magyaros fűszerkeverékkel megszórjuk.
  2. A tojásokat felverjük, belereszeljük a sajtot, a majonézt hozzáadjuk, és jól összekeverjük az egészet.
  3. A hússzeleteket előbb lisztbe, majd a tojásba, majd újból lisztbe forgatjuk. Forró olajban kisütjük.
  4. A rizst elkészítjük a rajta lévő utasítások szerint, és hozzáadjuk a kukoricát.
  5. A tartármártáshoz minden hozzávalót összekeverünk kb. 3 percig.
  6. Lehet tálalni és fogyasztani!
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 645
elküldve: 1
receptkönyvben: 95
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos párizsi szelet kukoricás rizzsel és tartármártással, rántott szelet rizzsel és tartárral, sajtos rántott sertéscomb kukoricás rizzsel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1615
sertéscomb 1 kg
trappista sajt 10 dkg
majonéz 3 ek
tojás 5 db
magyaros fűszerkeverék 0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
gyors rizs 12.5 dkg
napraforgó olaj 2 dl
tejföl 450 g
majonéz 10 dkg
mustár 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csapott ek
citromlé 1 teáskanál