Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos ropogós Glaser konyhájából

Sajtos ropogós Glaser konyhájából
Sajtos ropogós Glaser konyhájából
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon finom bor-, sörkorcsolya, amely sajnos gyorsan fogy. A rudakat megszórhatjuk köménymaggal és mákkal is.

hozzávalók / 8 adag

A tésztához:

Kenéshez, szóráshoz:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet elkeverjük a sóval és a sajttal, hozzáadjuk a vajat és a tejfölt, és sima tésztává gyúrjuk. Alufóliába csomagoljuk, és kb. ½ órát hűtőben pihentetjük.
  2. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
  3. A tésztát lisztezett munkalapon kb. 4-5 mm vastagságúra nyújtjuk, megkenjük a tojásfehérjével, megszórjuk a sajttal, majd derelyevágóval szabályos csíkokra vágjuk.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, betoljuk az előmelegített sütőbe, és 13-15 perc alatt aranysárgára sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 14 355
elküldve: 2
receptkönyvben: 138
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 8 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

cheddarsajtos rúd, sajtos rúd, sajtos rudacska

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

600
finomliszt 450 g
1 kávéskanál
cheddar sajt 200 g
vaj 250 g
tejföl 175 g
tojásfehérje 1 db
cheddar sajt 50 g