Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos rúd Boocy konyhájából

Sajtos rúd Boocy konyhájából
Sajtos rúd Boocy konyhájából
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A családom nagyon szereti, mert nagyon jó omlós. Ha ilyet csinálok, hiába sok, mindig elfogy, mert eteti magát :).

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Margarint és  a zsírt elmorzsoljuk a lisztben, majd hozzáadjuk a sót és 2 tojást.
  2. A tejfölt meglangyosítjuk, és belemorzsoljuk az élesztőt, majd az élesztős tejfölt hozzáadjuk a lisztes cucchoz.
  3. Összegyúrjuk, és fél órát hagyjuk pihenni.
  4. Majd kinyújtjuk, ne használjunk lisztet, mert akkor megkeményedik, a zsírtól nem szabad tapadnia. Ujjnyi vastagságra nyújtjuk, és megkenjük egy tojással, rászórjuk a sajtot, elvágjuk derelyevágóval, hogy cakkos legyen a vége, ha nincs, kés is megteszi.
  5. Előmelegített sütőben sütjük, ha aranysárga, kész is van.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 657
elküldve: 1
receptkönyvben: 150
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Boocy

Mióta szakács: 2011.11.19.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: sós süti
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos rudacskák, sajtós stanglik

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1931
finomliszt 100 dkg
margarin 50 dkg
sertészsír 10 dkg
élesztő 5 dkg
tojás 3 db
3 teáskanál
tejföl 2 dl
sajt 25 dkg