Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos rudak Glaser konyhájából

Sajtos rudak Glaser konyhájából
Sajtos rudak Glaser konyhájából
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon finom bor-, sörkorcsolya, amely sajnos gyorsan fogy. A rudakat megszórhatjuk köménymaggal és mákkal is.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához:

Kenéshez, szóráshoz:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet elkeverjük a sóval, és a sajttal, hozzáadjuk a vajat, és sima tésztává gyúrjuk. Alufóliába csomagoljuk és kb. 1 órát hűtőben pihentetjük.
  2. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tésztát lisztezett munkalapon kb. 4-5 mm vastagságúra nyújtjuk. Vékony rudakra vágjuk. Megkenjük a tejjel felvert tojással, majd megszórjuk a sajttal és a szezámmaggal.
  3. A rudakat sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, betoljuk az előmelegített sütőbe és 13-15 perc alatt aranysárgára sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 338
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos rúd, sós rúd, sajtos sós rudacskák

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

822
finomliszt 200 g
sajt 250 g
0.5 tk
vaj 200 g
tojássárgája 1 db
tej 2 ek
sajt 25 g
szezámmag 2 ek