Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos sárgarépakrém

Sajtos sárgarépakrém
Sajtos sárgarépakrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy barátoméknál ettünk ilyet, és annak ellenére, hogy nem szeretjük a tengeri herkentyűket, ezt sokszor készítem. :) Mi hamis ráksalátának hívjuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répát és a sajtot lereszeljük.
  2. Egy tálban a többi hozzávalót összekeverjük, végül hozzáadjuk a kinyomkodott reszelt répát és a sajtot.
  3. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  4. Fokhagymás pirítóssal tálaljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 803
elküldve: 1
receptkönyvben: 123
elkészítve: 6/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Mona83

Mióta szakács: 2013.03.16.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

hamis ráksaláta, sajtos tejfölös répás krém, sárgarépás krém sajttal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

327
sárgarépa 2 nagy db
füstölt sajt 15 dkg
joghurt 150 g
tejföl 175 g
majonéz 2 ek
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
1 csipet
bors 1 csipet