Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-sonkás melegszendvicskrém

Sajtos-sonkás melegszendvicskrém
Sajtos-sonkás melegszendvicskrém
23 perc / előkészület: 15 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kisfiam hatalmas nagy kedvence ez a melegszendvics. Őrült egyszerű elkészíteni, a legkisebb közértben is beszerezhetőek hozzá az alapanyagok, és nem utolsósorban: nagyon finom!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nagyobb társasági összejövetelek, gyerkzsúrok kedvenc étele. Ha előre bekeverjük a krémet, a bulin csak kenünk és sütünk. Nem kell szólni senkinek, ha elkészült, az illata közelbe csábítja a kedves meghívottakat!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy keverőtálba reszeljük a sajtokat, és hozzákockázzuk a sonkát.
  2. Fűszerezzük, tejföllel keverjük a krémet. (Rövid időre hűtőbe is tehetjük, folyósan nem jó kenni.)
  3. Friss rozsos, és sajtos bagetteket karikázunk, ezekre kenjük a krémet.
  4. Előmelegített sütőben, sütőpapírral borított nagyobb tepsiben pár perc alatt készre sütjük a szendvicseket. Jó étvágyat hozzá!
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 146
elküldve: 3
receptkönyvben: 105
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Gréti

Mióta szakács: 2012.01.30.
286 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, szilveszter
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

melegszendvicskrém, sonkás-sajtos melegszendvics, házi sajtos-sonkás melegszendvics

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

302
füstölt sajt 10 dkg
trappista sajt 10 dkg
főtt sonka 10 dkg
tejföl 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint