Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos specle tészta

Sajtos specle tészta
Sajtos specle tészta
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A specle tészta Németországból került hozzánk, és az Alidiban lehet kapni. Grizből készül, tehát nem teljesen olyan, mint a többi száraztészta. Bármilyen szószos ételhez, pörköltökhöz nagyon tudom ajánlani.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tejszín helyett tejföllel, vagy vegyesen is készíthető.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kifőzzük a tésztát a zacskón leírt módon.
  2. Közben a szalonnát (bármilyen lehet) kockára vágjuk, és kisütjük, félretesszük.
  3. A hagymát karikára vágjuk, besózzuk, majd a liszben megforgatva kisütjük.
  4. Ha a tészta megfőtt, összekeverjük a szalonnával.
  5. Belekeverjük a sajtot, ráöntjük a tejszínt, fűszerezzük, és addig főzzük, míg egy kicsit besűrűsödi.
  6. A sült hagymakarikákkal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 998
elküldve: 0
receptkönyvben: 84
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Márti

Mióta szakács: 2010.02.08.
46 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos-tejszínes tészta pirított hagymakarikákkal, szalonnás specle pirított hagymával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

929
tészta 25 dkg
füstölt szalonna 20 dkg
főzőtejszín 3 dl
sajt 20 dkg
vöröshagyma 4 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
finomliszt 2 evőkanál
napraforgó olaj 2 ek