Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-szalonnás fasírt

Sajtos-szalonnás fasírt
Sajtos-szalonnás fasírt
55 perc / előkészület: 20 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kicsit más, mint a megszokott fasírt, de nagyon finom tartalmas étel. Krumplipürével és salátával tálaltam.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húshoz hozzáadjuk a tojást, ketchupot, mustárt, majd belereszeljük a hagymát, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összedolgozzuk.
  2. Egy tepsit kiolajozunk, és belerétegezzük a fasírtot: először a hús fele, rá a szalonna, majd a sajt, befedjük a hús másik részével, és rúd alakba igazgatjuk.
  3. Sütőbe tesszük, és sütjük.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 471
elküldve: 6
receptkönyvben: 244
elkészítve: 1/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: szüret, húsvét, buli receptek, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

réteges fasírt, baconös rolád, sajtos fasírtrúd

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

E.D.
E.D. Mon, 2012-07-02 15:21

Jol hangzik es ki is probalnam ha lenne sutesi ido es sutto hofok megadva.

520
darált sertéshús 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
tojás 1 db
ketchup 3 ek
mustár 2 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
lapkasajt 150 g
bacon 6 szelet
napraforgó olaj 1 teáskanál