Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-tejfölös tepsis fasírt

Sajtos-tejfölös tepsis fasírt
Sajtos-tejfölös tepsis fasírt
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én a fasírozottnak minden formáját szeretem, nem utolsósorban, nem sok munka van az elkészítésével:)))

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Darált húshoz adjuk a vízben áztatott, kinyomkodott zsemléket, tojást,zsemlemorzsát, fűszerpaprikát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, fokhagymát belezúzzuk.
  2. Közepes tepsit olajjal kikenjük, belesimítjuk a fasírtmasszát.
  3. Tejfölt, krémsajtot, 1 ek. lisztet kikeverjük. Hozzáadunk 10 dkg reszelt sajtot, és rákenjük a hús tetejére.
  4. Előmelegített sütőben sütjük.
  5. Teljes sülés előtt 10 perce megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 615
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos-tejfölös vagdalt, krémsajtos fasírozott

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

766
darált sertéshús 50 dkg
tejföl 2 dl
tömlős krémsajt 20 dkg
fokhagyma 2 gerezd
zsemle 2 db
zsemlemorzsa 2 ek
sajt 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
tojás 1 db
fűszerpaprika 2 teáskanál
finomliszt 1 csapott ek