Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos Tésztásfül konyhájából

Sajtos Tésztásfül konyhájából
Sajtos Tésztásfül konyhájából
28 perc / előkészület: 10 perc sütés: 18 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors vendégváró! Nem kell dagasztani, keleszteni. Finom.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Vörösbor vagy sör mellé rágcsálni való finomság!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet átszitáljuk a sütőporral, sóval.
  2. Hozzáadjuk a tojássárgáját, tejfölt, tejet, olvasztott vajat. (A vajjal vigyázzunk! Ne legyen forró, a tojás miatt!)
  3. Összegyúrjuk, lisztezett deszkán 0,5 cm vastagra kinyújtjuk. Megkenjük a tojásfehérjével, megszórjuk reszelt sajttal a tetejét. 2-3 cm szélesre vágjuk derelyevágóval. 5-6 cm hosszú darabkákra vágjuk.
  4. A szilikonos papírra helyezzük a rudacskákat, és az előmelegített sütőbe tesszük. Mikor szép sárga, ropogós a sajt a tetején, már kész is!
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 35 x 30 x 4 cm
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 515
elküldve: 1
receptkönyvben: 44
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Tésztásfül

Mióta szakács: 2013.10.24.
111 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Sajtos gyorsan, sós rúd, sajtos rúd, kelesztés nélküli sós

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

480
finomliszt 30 dkg
sütőpor 1 csomag
1 kávéskanál
vaj 15 dkg
tejföl 2 ek
tej 3 ek
sajt 15 dkg
tojássárgája 1 db
tojásfehérje 1 db