Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-zabpelyhes húsrolád

Sajtos-zabpelyhes húsrolád
Sajtos-zabpelyhes húsrolád
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Összevágott medvehagymát is lehet beledolgozni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Zabpelyhet 1-2 percre vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk.
  2. Hozzáadjuk a darált húshoz a zabpelyhet, 2 db tojást, felaprított vöröshagymát, petrezselymet, zúzott fokhagymát, zsemlemorzsát, reszelt sajtot. Meghintjük fűszerpaprikával, ízlés szerint sóval.
  3. Jól összedolgozzuk, rúdba megformázzuk.
  4. 2-3 ek olajjal kikent tepsibe fektetjük, lekenjük 1 db felvert tojással, és készre sütjük. Sütés közben meglocsoljuk a tepsiben lévő zsiradékkal.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 503
elküldve: 2
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zabos húsrolád, egyben sült fasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

501
darált sertéshús 50 dkg
zabpehely 8 ek
trappista sajt 15 dkg
tojás 3 db
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
zsemlemorzsa 3 ek
petrezselyem 1 csokor
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd