Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtrolád áfonyalekvárral

Sajtrolád áfonyalekvárral
Sajtrolád áfonyalekvárral
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A család nagyon szereti a sajtféléket és a sajtosból készült ételeket, ezért elhatároztam, hogy készítek sajtroládot.

hozzávalók / 3 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot lereszeljük, hozzáadunk 1 egész tojást és az 5 dkg lisztet.
  2. Jól összedolgozzuk, és fél órára a hűtőbe tesszük.
  3. Hűtés után roládokat formálunk belőle, és olajban kisütjük. Papírtörlőre helyezzük.
  4. Áfonyadzsemmel tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 595
elküldve: 0
receptkönyvben: 61
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Bessy

Mióta szakács: 2016.05.27.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos ropogós, sajtos falatkák

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

581
ementáli sajt 20 dkg
tojás 1 db
finomliszt 5 dkg
áfonyadzsem 3 ek