Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtszószos darált hús

Sajtszószos darált hús
Sajtszószos darált hús
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és gyors vacsora.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst a zsiradékon lesütjük.
  2. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fűszerezzük.
  3. Kevés vízzel felöntjük, majd belekeverjük a krémsajtokat. (Ha híg lenne a leve - ez a krémsajt fajtájától függ - sűríthetjük egy evőkanál, kevés hideg vízben elkevert étkezési keményítővel.) Felforraljuk. A végén belekeverjük az aprított metélőhagymát.
  4. Előírás szerint kifőzzük a tésztát.
  5. Tálaláskor a tetejét reszelt sajttal megszórjuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 969
elküldve: 2
receptkönyvben: 60
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtszószos darált hús pennével, sajtszószos húsos penne, sajtos darált húsos tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1029
darált sertéshús 60 dkg
kókuszzsír 2 ek
fokhagyma 3 gerezd
tömlős krémsajt 20 dkg
1 kávéskanál
fekete bors 1 csipet
borsikafű 1 teáskanál
metélőhagyma 0.5 csokor
edami sajt 15 dkg
penne 50 dkg
víz 1.5 dl