Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtszószos húsgombócok

Sajtszószos húsgombócok
Sajtszószos húsgombócok
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon sokat készítettem a paradicsomos húsgombócot, a paradicsomot már meguntuk, de a húsgombóc szeretete maradt, és így jött ez az ötlet.

hozzávalók / 4 adag

A sajtszószhoz

A gombóchoz

ajánlat

Hétköznapi ebédre.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apró kockára vágjuk, olajon megdinszteljük, majd rátesszük a pirospaprikát.
  2. A darálthúst összekeverjük a hagymával és a többi hozzávalókkal.
  3. Gombócokat formálunk belőle és bő, sós vízben megfőzzük.
  4. A sajtszószt elkészítjük a rajta lévő utasítások szerint.
  5. A gombóc megfőtt, kiszedjük tányérra, és ráöntjük a sajtszószt.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 096
elküldve: 1
receptkönyvben: 85
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsgombóc sajtszósszal, sajtszósszal tálalt húsgombóc, darált húsos-rizses gombóc sajtszósszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

573
sajtszósz 29 g
tej 2.5 dl
margarin 2 dkg
darált sertéshús 0.5 kg
rizs 1 bögre
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 4 gerezd
fűszerpaprika 1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek
tojás 1 db