Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtszószos penne

Sajtszószos penne
Sajtszószos penne
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors, variálható.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kockára vágjuk a hagymát, a füstölt tarját, és lereszeljük a répát.
  2. Megfőzzük a brokkolit (ételízesítős, sós vízben).
  3. A hagymát és a tarját kis olajon megpirítjuk, beletesszük a darát húst, a répát, borsozzuk, és kevés vízzel puhára főzzük. Mikor már kész, ráöntjük a sajtszószt, a tejszínt, az apróra vágott brokkolit. Egyet forralunk rajta, és kész.
  4. Penne tésztával tálalom.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 221
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Szaboliv

Mióta szakács: 2013.11.05.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

darált húsos zöldséges tészta, tészta zöldséges hússal, zöldséges-húsos penne

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1013
sajtszósz 30 g
füstölt-főtt tarja 10 dkg
fehér hagyma 1 közepes db
darált sertéshús 25 dkg
sárgarépa 1 kis db
főzőtejszín 200 ml
brokkoli 1 közepes fej
bors 0 ízlés szerint
penne 25 dkg