Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtszószos töltött hústekercs

Sajtszószos töltött hústekercs
Sajtszószos töltött hústekercs
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tölteléken lehet változtatni, ki mit szeret.

hozzávalók / 4 adag

Hústekercs:

Töltelék:

Szósz:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk.
  2. Hozzáadjuk a darált húshoz a zsemléket, tojásokat, zúzott fokhagymát, fűszereket, lisztet, zsemlemorzsát, és jól összedolgozzuk.
  3. Munkafelületre egy nagyobb fóliát teszünk, rásimítjuk a húsos masszát. Ráterítjük az apróra vágott hagymát, kockára vágott főtt tojásokat, reszelt sajtot.
  4. Majd óvatosan a fólia segítségével feltekerjük.
  5. Tepsibe tesszük, majd kb. 45 percig sütjük. Közben a reszelt sajtot kikeverjük a tejföllel, tejjel és a majonézzel, ízlés szerint megszórjuk borssal.
  6. Fóliát eltávolítjuk a tekercs tetejéről és az oldaláról, leöntjük a szósszal, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, és még további 15 percig sütjük.
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 390
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töltött egyben sült fasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

858
darált sertéshús 70 dkg
zsemle 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
fokhagyma 2 gerezd
finomliszt 2 ek
zsemlemorzsa 2 ek
tojás 2 db
sajt 15 dkg
főtt tojás 4 db
vöröshagyma 1 közepes db
sajt 10 dkg
majonéz 3 ek
tej 4 ek
tejföl 1 ek
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint