Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajttal és sonkával göngyölt csirkemell

Sajttal és sonkával göngyölt csirkemell
Sajttal és sonkával göngyölt csirkemell
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a recept a nagymamámtól való. Nagyon finom, mert nem szárad ki a hús. Ráadásul, ha nincs kedvem panírozni, ezzel a masszával szoktam kisütni a karajt is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk. Kicsit kiklopfoljuk, sózzuk. A sajtot lereszeljük, a sonkaszeleteket megfelezzük.
  2. A húsra rakunk 1/2 sonkaszeletet és sajtot, majd felgöngyöljük.
  3. Megcsináljuk a panírt. A tejfölt kikeverjük a tojással, sózzuk, borsozzuk, majd annyi lisztet teszünk hozzá, hogy egy közepesen sűrű tésztát kapjunk.
  4. Ebbe a masszába forgatjuk bele a húst, és forró olajban kisütjük. Krumpli vagy rizs köret illik mellé.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 444
elküldve: 2
receptkönyvben: 70
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

jucus1981

Mióta szakács: 2014.09.26.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
receptverseny: Nevezd be a legjobb fogásod és nyerj!
konyhatechnológia: rántott ételek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott göngyölt csirkemell, sajttal és sonkával göngyölt bundázott csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

440
csirkemell filé 50 dkg
sonka 10 dkg
trappista sajt 10 dkg
tejföl 175 g
tojás 2 db
finomliszt 3 púpozott ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint