Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajttal-tojással töltött rántott gomba

Sajttal-tojással töltött rántott gomba
Sajttal-tojással töltött rántott gomba
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom mindennap húst enne, kevés olyan hús nélküli étel van, amit szeret, ez a kevesek egyike.:)

hozzávalók / 4 adag

A gombához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megpucoljuk, megmossuk, lecsepegtetjük.
  2. A sajtot lereszeljük, és a tojással jól összekeverjük.
  3. A gombák kalapjába belekanalazzuk a tölteléket, és óvatosan bepanírozzuk.
  4. Forró olajban először a tetejét sütjük meg (mert különben kifolyik a töltelék), utána az alját. 
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 331
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Klarixa

Mióta szakács: 2012.04.29.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: tapas
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött gomba rántva, sajttal töltött gomba panírbundában, rántott gomba töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

754
gomba 12 közepes db
finomliszt 8 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 1.5 dl
sajt 20 dkg
tojás 4 db
bors 0 ízlés szerint