Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajttorta meggytetővel

Sajttorta meggytetővel
Sajttorta meggytetővel
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors és nagyon finom, pont erre vágytam egy fárasztó hét után.:)

hozzávalók / 8 adag

Alaphoz

Sajtkrémhez

Meggykrémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat dolgozzuk össze a kekszmorzsával, és nyomkodjuk egy 18 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljába és szélére.
  2. A krémhez a hozzávalókat keverjük össze, öntsük a formába, és süssük meg a tortát.
  3. Míg sül, készítsük el a meggyes réteget: a hozzávalókat tegyük fel egy lábosban egy kis vízzel főni, ha már forr, tegyük félre hűlni.
  4. Ha megsült a torta, hagyjuk hűlni fél órát, majd öntsük rá a meggyet, és tegyük hűtőbe legalább egy fél napra.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 18 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 487
elküldve: 2
receptkönyvben: 80
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

lills

Mióta szakács: 2012.06.09.
8 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

kekszalapú sajttorta, sajttorta meggyes krémmel, mascarponekrémes-meggyes torta kekszalappal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1259
kekszmorzsa 180 dkg
vaj 90 g
mascarpone 250 g
tejföl 80 g
cukor 60 g
vanília kivonat 1 kávéskanál
citromhéj 0.5 citromból nyert
tojás 2 db
meggy 300 g
cukor 4 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
fahéj 1 kávéskanál
szegfűszeg 0.5 kávéskanál
étkezési keményítő 1 evőkanál