Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Saláta nyers gombával

Saláta nyers gombával
Saláta nyers gombával
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mennyire más a nyers gomba íze, mint amikor megfő! Rájöttem, hogy így jobban szeretem a csiperkét.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Köret jellegű salátaként, de egy könnyű vacsora főszereplőjeként is el tudom képzelni.
Hozzá egy jól behűtött fehérbor illik, például Chardonnay.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat megmossuk.
  2. A gombát vékonyan felszeleteljük, az aszalt paradicsomot felcsíkozzuk, az almát felkockázzuk.
  3. A feldarabolt hozzávalókat meg a salátát egy mély tálba szórjuk. Rálocsoljuk a citrom levét, rámorzsoljuk a sajtot. Ha szükséges, megsózzuk

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 352
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ági, aki főz

Mióta szakács: 2010.02.24.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret

egyéb elnevezések

madársaláta nyers csiperkével, almával és juhsajttal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

229
madársaláta 20 dkg
csiperkegomba 15 dkg
szárított paradicsom 4 db
alma 1 db
citromlé 1 citromból nyert
juhsajt 5 dkg
0 ízlés szerint