Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Salátamix marinált gombafalatokkal

Salátamix marinált gombafalatokkal
Salátamix marinált gombafalatokkal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss és üdítő saláta - a gomba, annak köszönhetően, hogy csak marinálva van, semmit sem veszít a tápértékéből.

www.salatazz.hu

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megmossuk, felszeleteljük. Minél több fajtával dolgozunk, annál finomabb lesz!
  2. Egy kisebb edényben összekeverjük a szójaszószt a fehérborecettel, és beletesszük a gombákat. Hagyjuk állni jó 3-4 órát.
  3. A gombákat kivesszük, lecsöpögtetjük.
  4. Az olívaolajból és a citromlével sóval-borssal egy könnyű vinegrettet keverünk.
  5. Meglocsoljuk vele a salátát, ráhelyezzük a gombákat, és azonnal fogyasztjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 206
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vegyes saláta, gombasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

112
salátakeverék 15 dkg
gomba 10 dkg
citromlé 0.5 citromból nyert
olívaolaj 3 ek
fehérborecet 100 ml
szójaszósz 100 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint