Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgabarack ivólé

Sárgabarack ivólé
Sárgabarack ivólé
180 perc / előkészület: 60 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Néhányszor már kaptunk ilyent az egyik ismerősünktől. A nyáron volt sok-sok sárgabarackunk, így hát én is csináltam. Fogy rendesen. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Hígítás nélkül is isteni finom, de mindenki saját ízlése szerint hígíthatja is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk a sárgabarackot, 1 kg kell belőle.
  2. Apróbb kockára vagdossuk.
  3. A felsorolt alapanyagokat egy nagyobb edénybe tesszük, és habzás végéig főzzük.
  4. Még forrón üvegekbe töltjük, tetejükre szalicilt dobunk.
  5. Száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 21 810
elküldve: 4
receptkönyvben: 55
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Floo

Mióta szakács: 2012.09.21.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sárgabarack üdítőital, sárgabarackos frissítő

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

499
sárgabarack 1 kg
víz 2 l
borkősav 2 kávéskanál
citromsav 1 kávéskanál
cukor 40 dkg
szalicil 1 csipet