Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgabarack-krémleves 4.

Sárgabarack-krémleves 4.
Sárgabarack-krémleves 4.
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fagyasztóban még árválkodott egy adag sárgabarack leturmixolva. Gondolkodtam, hogy jó lenne egy joghurtos tortába, de az egyszerűbb utat választottam. Kisfiam nagyon örült neki.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Nyáron különösen jól esik egy hideg gyümölcsleves, de télen sem megvetendő.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leturmixolt sárgabarackot a tejszínnel és a fűszerekkel összeforraljuk.
  2. Vízzel a kívánt sűrűségűre hígítjuk.
  3. Lehűtjük, és hidegen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 815
elküldve: 2
receptkönyvben: 155
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Mida

Mióta szakács: 2010.08.30.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 3 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

barackleves, krémleves kajsziból, gyömbéres sárgabarack-krémleves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

325
sárgabarack 60 dkg
habtejszín 2 dl
rum 20 ml
vaníliás cukor 1 csomag
gyömbér 0.5 kk
fahéj 0.5 kk
1 csipet
cukor 1 ek
víz 1.5 l