Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgabarackos, sütőben sült palacsinta vaníliafagyival

Sárgabarackos, sütőben sült palacsinta vaníliafagyival
Sárgabarackos, sütőben sült palacsinta vaníliafagyival
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha kipróbálnád a palacsintát új köntösben, ezt mindenképpen érdemes megkóstolnod!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük, és a közepére teszünk egy gáztepsit.
  2. A tojásokat robotgéppel habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejszínnel elkevert tejet. Beleszitáljuk a lisztet, és az egészet teljesen simára keverjük.
  3. A vajat felolvasztjuk egy sütőbe is tehető serpenyőben, majd beleöntjük a serpenyő közepébe az előzőleg kikevert palacsintatésztát. Ezután 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, ahol 20 perc alatt szépen megemelkedik a tészta és aranybarnára sül.
  4. Közben a gyümölcsöket megtisztítjuk és felaprítjuk. A kész palacsintát a barackkal és vaníliafagyival tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 858
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

serpenyős palacsinta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

512
vanília fagylalt 12 dkg
vaj 20 g
tojás 3 db
habtejszín 150 ml
tej 200 ml
finomliszt 200 g
porcukor 2 ek
sárgabarack 300 g