Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgabarackos zöldségek árpagyönggyel

Sárgabarackos zöldségek árpagyönggyel
Sárgabarackos zöldségek árpagyönggyel
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyre kevésbé kívánom a húst (nem vega, talán a korral jár :-)). Szépséges piacunkon jártam. Ez lett belőle. :-)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az árpagyöngyöt sós vízben feltesszük főni.
  2. A zöldségeket tisztítjuk, feldaraboljuk, kevés olajon párolni kezdjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát.
  3. A friss zsályát apróra vágjuk, egy pohár joghurttal összekeverjük.
  4. A sült-párolt zöldségekhez adjuk a negyedekbe vágott sárgabarackot, a joghurtos szószt.
  5. Összeforraljuk.
  6. A  közben megfőtt árpagyönggyel összekeverjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 716
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

tenger

Mióta szakács: 2011.02.27.
56 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sárgabarackkal bolondított zsenge zöldségek árpagyönggyel, barackos-zöldséges árpagyöngy

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tenger
tenger / tenger Sun, 2011-07-10 08:32

Szia!

Szerintem kakukkfűvel vagy simán petrezselyemmel is elképzelhető. (Szárított zsála a friss helyett? Az is finom)
Igen, a zyálya nehéz úgy sajnos, pedig nagyon karakteres, finom fűszernövény.
Jó kísérletezést, szép napot!

:-)

T.

zsuzs0131
zsuzs0131 Thu, 2011-07-07 13:19

Sziasztok! nagyon tetszik a Sárgabarackos zöldségek árpagyönggyel recept, a friss nyári zöldségek miatt főleg, de a zsálya helyett milyen fűszernövényt használhatnék, mert azt nem tudom beszerezni.
köszi
Zsuzsi

225
sárgarépa 20 dkg
karalábé 15 dkg
közönséges tök 25 dkg
sárgabarack 20 dkg
gersli 8 dkg
joghurt 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
napraforgó olaj 1 ek
zsálya 3 ek