Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgaborsó gulyás

Sárgaborsó gulyás
Sárgaborsó gulyás
80 perc / előkészület: 30 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy szelet friss, puha kenyérrel vagy anélkül nagyon finom, tartalmas leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük.
  2. Meghintjük pirospaprikával, rátesszük a felkockázott húst, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és felengedjük vízzel.
  3. Félpuhára főzzük.
  4. Hozzáadjuk a sárgaborsót, sárgarépát és a krumplit.
  5. A tojást összedolgozzuk a liszttel, beleszaggatjuk a galuskát, és 5-10 percig még tovább főzzük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 18 478
elküldve: 2
receptkönyvben: 142
elkészítve: 23/24
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1120 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sertésgulyás sárgaborsóval, sertéshúsos sárgaborsóleves, sárgaborsógulyás sertéshússal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

562
sertéshús 0.5 kg
felesborsó 25 dkg
sárgarépa 4 közepes db
burgonya 30 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fűszerpaprika 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 1 db
finomliszt 3 ek