Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgaborsó tócsni

Sárgaborsó tócsni
Sárgaborsó tócsni
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy szlovák újságban akadtam rá erre a receptre. Nagyon régóta megvan, de sokáig nem készítettem el. A tócsnit szereti a családom, és gondoltam, hogy meglepem őket ezzel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előző este áztassuk be a borsót.
  2. Másnap turmixoljuk szét vízzel, de csak annyival, hogy mixereleni lehessen.
  3. Majd hozzáadjuk a szétzúzott fokhagymát és a fűszereket, összekeverjük.
  4. Forró olajban kanalanként adagolva, kicsit szétlapítjuk, és aranysárgára sütjük mindkét oldalán.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 4 243
elküldve: 1
receptkönyvben: 117
elkészítve: 9/13
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: lángos
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: szlovák
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sárgaborsó lepcsánka, sárgaborsós tócsni, tócsni sárgaborsóból

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

koratavasz
koratavasz Sun, 2018-01-28 19:09

Nagyon finom! Megsütöttem, és jó sok lett belőle. Köszönöm a receptet :)

1705
felesborsó 250 g
fokhagyma 4 gerezd
tojás 1 db
finomliszt 4 evőkanál
szódabikarbóna 2 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
köménymag 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 dl