Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgaborsóleves pácolt hússal

Sárgaborsóleves pácolt hússal
Sárgaborsóleves pácolt hússal
95 perc / előkészület: 20 perc főzés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, laktató leves, hideg téli napokra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A borsót megmossuk, a húst falatnyi darabokra vágjuk.
  2. A húst a borsóval és a babérlevéllel egy fazékba tesszük, megszórjuk a majoránnával, felöntjük kb. 1,25 liter vízzel, sóval, borssal fűszerezzük. Felfőzzük, közepes hőmérsékleten kb. 45 percig főzzük.
  3. A zöldségeket megtisztítjuk mossuk. A hagymát apróra vágjuk, a pórét gyűrűkre vágjuk. A zellert, répát és burgonyát kockákra vágjuk.
  4. Az előkészített zöldségeket a leveshez adjuk, és további 30 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük.
  5. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 828
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

felesborsóleves, sárgaborsóleves, sárgaborsóleves pácolt sertéshússal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

881
felesborsó 200 g
sertésdagadó 500 g
babérlevél 2 db
majoranna 1 teáskanál
víz 1.25 l
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes db
póréhagyma 1 db
zeller 150 g
sárgarépa 1 nagy db
burgonya 500 g
petrezselyem 2 ek