Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgadinnye-krémleves szalámival

Sárgadinnye-krémleves szalámival
Sárgadinnye-krémleves szalámival
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hideg nyári leves főzés nélkül a mediterrán konyhából. Kánikulában különösen élvezetes.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A dinnyét félbevágjuk, a magokat kikaparjuk. Cseresznyemagozóval 20 gombócot vájunk ki, félretesszük
  2. A dinnye többi részéről levágjuk a héját, feldaraboljuk. A gyümölcsöt egy keverőedénybe tesszük. Sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a tejport, a kakukkfüvet és a szerecsendiót, beleöntjük a tejfölt, s botmixerrel összekeverjük.
  3. Betesszük a hűtőbe.
  4. Tálaláskor szedünk egy tányérba levest, rakunk rá a dinnyegombócokból s a szeletelt szalámiból. Mentalevéllel díszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 239
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd
diéta: gluténmentes
konyha: olasz
fogás: leves

egyéb elnevezések

dinnyeleves, pikáns gyümölcsleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

348
sárgadinnye 35 dkg
cukor 1 teáskanál
tejpor 2 ek
tejföl 2 dl
0 ízlés szerint
fehér bors 1 késhegynyi
kakukkfű 1 kk
szerecsendió 2 csipet
szalámi 3 dkg
menta 2 szál