Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépa-saláta oregánóval

Sárgarépa-saláta oregánóval
Sárgarépa-saláta oregánóval
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ismerősömtől kaptam a receptet. Gyors, finom, jóízű. Vacsorára ettük, kemény tojást kínáltam hozzá. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát és az almát hámozás után lereszeljük. A hagymát leheletvékony szeletekre vágjuk. A friss oregánó levélkéit leszedegetjük.
  2. Elkészítjük az öntetet: az olívaolajat, mustárt és a citrom kifacsart levét kikeverjük. Adunk hozzá kevés sót, pár tekerésnyi borsot és barna cukrot.
  3. Ezzel az öntettel a saláta hozzávalóit nyakon öntjük, jól összekeverjük, és legalább 2-3 órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 437
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
287 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

almás répasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

518
sárgarépa 4 közepes db
alma 1 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
mustár 1 ek
citromlé 1 citromból nyert
olívaolaj 1 dl
barna cukor 1 teáskanál
oregánó 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint