Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás-borsós rizs

Sárgarépás-borsós rizs
Sárgarépás-borsós rizs
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha rizst, tarhonyát, bulgurt, hajdinát, stb.  készítek köretnek, igyekszem minél több zöldséget hozzáadni. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát cikkekre vágjuk, és egy kanál olajon kicsit megdinszteljük. Hozzáadva a rizst tovább kevergetjük, amíg a rizsszemek opálosak lesznek.
  2. Belerakjuk a mirelit borsót, leöntjük a rizs kétszeresének megfelelő vízzel, sózzuk, és rászórjuk a natúr ételízesítőt, összekavarjuk.
  3. Felforraljuk, lefedjük a lábost, és nagyon kis lángon puhára főzzük. Csak a legvégén kavarjuk meg újra.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 010
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
240 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges rizs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

270
olívaolaj 1 ek
rizs 10 dkg
sárgarépa 1 közepes db
zöldborsó 10 dkg
ételízesítő 1 teáskanál
víz 2 dl
0 ízlés szerint