Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás csirkepaprikás bográcsban

Sárgarépás csirkepaprikás bográcsban
Sárgarépás csirkepaprikás bográcsban
120 perc / előkészület: 20 perc főzés: 100 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Május 1-jén ezt főztük kint a bográcsban. Természetesen a legnagyobb melegben kezdtünk hozzá.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Gombával is finom lehet. De sajnos nem volt itthon.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát összevágjuk, olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a pirospaprikát majd a lecsót. Mehet bele a gulyáskrém, a sűrített paradicsom, csípős paprika, só, bors.
  2. Hozzáadjuk a többi fűszert, majd a kettévágott csirkecombokat. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és kb 1,5 órát főzzük, rendszeres kavarás közben.
  3. Mielőtt a hús teljesen megfő, hozzáadjuk a kb 1cm vastagra vágott sárgarápát.
  4. Tésztával tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 088
elküldve: 1
receptkönyvben: 45
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

joeanne

Mióta szakács: 2012.04.23.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: bográcsos
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: pörkölt
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkepaprikás bográcsban, csirkepaprikás sárgarépával, répás csirkepaprikás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1141
csirkecomb 6 db
vöröshagyma 4 nagy fej
sárgarépa 3 nagy db
lecsó 680 g
gulyáskrém 2 ek
sűrített paradicsom 4 dkg
hegyes erős paprika 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 ek
majoranna 2 kk
köménymag 2 kávéskanál
édesköménymag 1 kk
borókabogyó 6 db
babérlevél 6 db
fokhagyma 3 gerezd
petrezselyem 0 ízlés szerint
zellerlevél 2 db
napraforgó olaj 3 ek
penne 500 g