Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás-curry-s káposztasaláta

Sárgarépás-curry-s káposztasaláta
Sárgarépás-curry-s káposztasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még egy finom káposztasaláta.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az ecetet elkeverjük 50 ml vízzel, a cukorral, sóval, a majonézzel, mustárporral és borssal. Hozzáadjuk a curry port és a tejszínt.
  2. A káposztát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékonyra gyaluljuk.
  3. A megtisztított sárgarépát finomra reszeljük.
  4. A zöldsegeket elkeverjük a mártással, sóval, borssal ízesítjük.
  5. Lefedve, 2-3 órát hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 795
elküldve: 0
receptkönyvben: 75
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

tejszínes káposztasaláta, répás káposztasaláta curry-vel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kittike23
kitti25 / kittike23 Sat, 2012-12-15 19:44

Kedves Glaser, nagyon tetszik a recept, és azt szeretném tudni hogy mustárpor helyett mustárt lehet használni? Az arányok így hogy változnak? Miért jobb a mustárpor mint a mustár? Köszönöm a választ :) Kitti

glaser
Glaser / glaser Sun, 2012-12-16 17:07

Kedves Kitti! Biztos ellehet kesziteni mustarral is, de en azert a mustarport elönyben reszesitem. Mustarmag biztos van otthon, azt megdaralni, vagy mozsarba jol összezuzni, es ugy hasznalni. Üdv:Maria

151
ecet 60 ml
cukor 1 ek
majonéz 4 ek
mustár 1 ek
1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
curry por 1 tk
főzőtejszín 60 ml
káposzta 500 g
sárgarépa 2 nagy db