Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás krémtúrós omlett torta

Sárgarépás krémtúrós omlett torta
Sárgarépás krémtúrós omlett torta
25 perc / előkészület: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A receptet egy újságban találtam, annyit változtattam, hogy ott tekercseket írtak. Mivel az én omlettjeim sajnos nem lettek "tökéletesek" (igazán nem tudom, miért, nekem sosem sikerül tökéletes omlettet sütnöm), így gondoltam, változtatok rajta.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy keverőtálban verjük fel a tojásokat sóval, borssal és a tejföllel együtt, mindaddig, amíg teljesen homogén lesz.
  2. Egy serpenyőben egymás után 4 omlettet sütünk.
  3. A sárgarépát lereszeljük, majd a krémtúróba keverjük.
  4. Egy kiolajozott tortaformában rétegezzük: omlett, töltelék, míg el nem fogy, és 200 fokon 10 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 285
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

réteges omlett sárgarépával és krémsajttal, sajtos omlett répával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

326
tojás 5 db
tejföl 180 ml
sárgarépa 1 nagy db
krémtúró 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint