Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás tócsni lisztérzékenyeknek is

Sárgarépás tócsni lisztérzékenyeknek is
Sárgarépás tócsni lisztérzékenyeknek is
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a tócsnit mindenféle formában, cukkinivel, répával, mindenhogy. :-)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lereszeljük almareszelőn, vagy robotgépben a krumplit és a répát.
  2. Besózzuk, majd kb 5 perc múlva kinyomkodjuk, és egy másik tálba tesszük.
  3. Összegyúrjuk a többi hozzávalóval.
  4. Teflon serpenyőben minimális olajat melegítünk.
  5. Majd egy fakanál segítségével veszünk egy kis adagot és lenyomkodjuk a serpenyőbe, kb- 3-4 percig sütjük, mindkét oldalát.
  6. Jóízűen befaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 18 315
elküldve: 3
receptkönyvben: 226
elkészítve: 9/10
Facebookon megjelent: 1

szakács

Babuci

Mióta szakács: 2011.06.13.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: lángos
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sárgarépás burgonyatócsni, tócsni, sárgarépás tócsni

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

695
finomliszt 10 dkg
burgonya 2 db
sárgarépa 2 közepes db
tojás 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl
tejföl 4 ek
fokhagyma 2 gerezd
sajt 5 dkg