Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépával sült fejeskáposzta

Sárgarépával sült fejeskáposzta
Sárgarépával sült fejeskáposzta
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Coleslaw-t készítettem holnapra. Soknak bizonyult az alapanyag.
Nagyon szeretjük a káposztás tésztát (jó borsosan :-) ), de most kalóriakorlátozás van érvényben itthon.
Ez az étel kellemes pótléknak bizonyult, alaposan odapirítva, sok-sok salátával és paradicsommal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát vékony csíkokra vágjuk. A vöröshagymát apróra kockázzuk. A sárgarépát és a burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. Az olajat felforrósítjuk, rádobjuk a káposzát és a vöröshagymát. Sózzuk, borsozzuk. Erős tűzön, gyakran megkeverve pirítani kezdjük.
  3. Kb. 15 perc után hozzáadjuk a reszelt sárgarépát és burgonyát is.
  4. 1-2 tk cukorral meghintjük, hogy szépen karamellizálódjon.
  5. Készre sütjük
  6. Forrón, jégsalátával, paradicsommal tálalhatjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 839
elküldve: 1
receptkönyvben: 64
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

tenger

Mióta szakács: 2011.02.27.
56 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges egytálétel, káposztás-sárgarépás egytálétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

107
káposzta 30 dkg
sárgarépa 20 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
burgonya 2 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál